PlayStation

Partnercase: PlayStation

We zijn heel trots jullie te mogen mededelen dat we samen met Sony PlayStation in zee gaan. Hierdoor wordt Kayzr het énige en officiële eSports platform voor PlayStation games in de Benelux.

Wat houdt dit precies in?

Vanaf nu is er op Kayzr een PlayStation League! concreet betekent dit dat je zal kunnen deelnemen aan heel wat toernooien met en tegen andere PlayStation users.

Er zullen hier heel wat games gerepresenteerd worden, binnenkort komt zelfs de nieuwe Call of Duty ook op ons platform. De first person shooter keert voor het eerst in jaren terug naar hun stokpaardje: een game die zich afspeelt in WO II. Neem het samen met je vrienden op tegen andere console players in deze fantastische shooter.

Maar dit is niet alles: er zullen hier heel wat games terug te vinden zijn in de toekomst. Vandaag kan je al terecht op de PlayStation League voor allerlei FIFA 18 toernooien en ook de Rocket League console users kunnen zich hier al uitleven vanaf zaterdag 28 oktober!

Good luck and have fun!

Vanaf heden kan je dus vanuit je luie zetel je favoriete games spelen en prijzen winnen! And don't forget the best part: it's free!

Til het plezier dat je uit je games haalt naar het volgende level en compete mee in de Kayzr PlayStation League voor prijzen en natuurlijk: de eer en eeuwige roem. Bewijs dat je de beste bent in je favoriete games.

See you soon!