Wat is Kayzr?

Kayzr

Wie zijn we?

Kayzr is een online esports platform, onze hoofdzetel is gevestigd in Gent!

Wat doen we?

We organiseren allerlei gratis toernooien voor populaire games. Enkele voorbeelden zijn CS:GO, Rocket League, League of Legends, FIFA en nu ook Call of Duty. Je ontdekt er nog veel meer op onze website kayzr.com.

We doen dit voor PC gamers én voor PlayStation 4 users. Het beste van allemaal is dat het helemaal gratis is en iedereen wint. Via het unieke rating systeem speel jij tegen andere gamers van hetzelfde niveau.

Hoe hoger je eindigt in een toernooi; hoe meer Kayzrcoins jij verdient. Deze kun je dan weer uitgeven in onze shop en zo je winsten in toernooien verzilveren. Dit kan in de vorm van gaming gear, bonnen voor gameretailers,... Ontdek alles in onze shop.

Geef toe; gamen én er rewards voor krijgen. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar toch is het zo! Haal dus nu extra plezier uit je game door deel te nemen in competitieve toernooien, bewijs dat je de beste bent én win er gratis prijzen mee.

5 easy steps for succes:

1) Maak een account
2) Link de games die je speelt (rechtsboven, dropdown menu onder je naam, settings)
3) Maak een team (tenzij het 1 v 1 is)
4) Inschrijven en deelnemen
5) Profit

Je schrijft je in voor een toernooi door op de 'sign up' knop te klikken. Een half uur voor het toernooi begint moet je echter nog eens 'inchecken' (zelfde knop als sign up) voor aanvang om definitief mee te doen.

Sociaal platform

Daarnaast kan je op Kayzr ook terecht om allerlei informatie te delen met je vrienden en andere gamers. Een social media platform gevuld met gamers dus! Deel je achievements en start misschien wel je eigen weg naar de top van de esports scene. Of kom gewoon casual deelnemen in toernooien met vrienden. Ons platform is gemaakt om elk type gamer een toffe ervaring te bezorgen.

Van alles te beleven

Je kan op onze website ook allerlei badges behalen die je belonen met extra coins als je een account hebt. Kun jij 10 keer in de top 3 eindigen van een toernooi? Of slaag je erin om een jaar lang elke dag in te loggen? (veel succes hiermee; niemand wist deze achievement reeds te behalen!)

Neem deel in toernooien, ga voor badges en toon je vooruitgang aan andere gamers in de Benelux op het platform. Er is dus heel wat te ontdekken, maak nu je -> account <- aan!

Zit je zelf al op Kayzr? Laat je vrienden kennis maken met ons concept en krijg extra coins per persoon die je aanbrengt via je eigen referral link!

Game. Compete. Win. Share. for FREE. Dit is ons motto en dat zal het ook blijven. Speel dus nu je favoriete games op Kayzr samen met je vrienden en word lid van onze online community.

Heb je nog vragen? Je kan ze altijd stellen op Kayzr via de blauwe chatbubble onderaan!