Wat is Kayzr?

Wat is Kayzr?

Hallo daar! Ben jij als nieuwe gebruiker op ons platform gebotst en heb je nog enkele vragen over wat je hier allemaal kan doen? Je leest het hier. Houd je van gratis prijzen en competitief games spelen? Dit klinkt als de grootste clickbait ooit maar het is 100% legit!

Kayzr, jouw nieuwe favoriete platform?

Met Kayzr hebben we de missie om zoveel mogelijk spelers in de benelux met elkaar in contact te brengen. Je kan hier met elkaar chatten, posts plaatsen op de social feed en deelnemen aan toernooien. Maar het belangrijkste: GRATIS PRIJZEN WINNEN! Hieronder diepen we de verschillende functies iets verder uit.

Toernooien spelen. Hoe beter je wordt, hoe meer je wordt beloond.

Op Kayzr kan je deelnemen aan toernooien door eerst en vooral dit makkelijke stappenplan te volgen.

1) Je linkt de games die je speelt op ons platform.

Door HIER te klikken kan je al je games linken die je wilt spelen. Je geeft hierbij de naam in die je gebruikt in de game (heel belangrijk om met correcte accounts deel te nemen aan toernooien!)

Speel je een teamgame? Nodig zeker je vrienden uit en maak een team aan via het menu door op 'Teams' te klikken.

2) Je gaat naar je favoriete toernooien op onze website.

Je kan naar onze toernooien gaan via het menu door op 'tournaments' te klikken. Open je favoriete toernooi en klik alvast op 'Notify me' om het startschot niet te missen.

3) Inchecken is life.

Klaar om deel te nemen? Cola & chips bij de hand en snel nog een laatste toiletstop gedaan? Een half uur voor het toernooi begint kun je 'inchecken' dit doe je door te klikken op de knop waar 'notify me' eerst stond zoals je hierboven hebt gezien. Heb je dit gedaan? Je bent helemaal klaar voor het toernooi.

Speel je een teamgame? Dan dient de captain de teammates ook nog uit te nodigen!

4) Ingeschreven, hoe werkt dit nu?!

Lees voor elk toernooi zeker de regels, dit is heel belangrijk. Zodra het toernooi start krijg je een 'match'. Je dient ook voor elke match in te checken, je hebt hier 10 minuten voor. Als beide teams zich aanmelden krijg je een chatvenster te zien waar je kan chatten met je tegenstander om de game aan te maken.

Na de wedstrijd duid je de juiste winnaar aan en ga je naar de volgende ronde (of niet, sadness)

Is je tegenstander niet eerlijk? Zorg dat je bewijs hebt van de overwinning (screenshots, zie rules!) en klik op het hulp icoontje in je 'match' dan komt één van onze moderators je helpen om het probleem op te lossen.

5) COINS!!!

Door deel te nemen in onze toernooien verdien je 2 zaken: ranking & coins.

De rankingpoints delen je in in hogere toernooiklassen zodat je tegenstanders op jouw niveau krijgt. Daarnaast krijgt elke deelnemer coins! Hoe hoger je eindigt en hoe hoger je ranking = HOE MEER COINS. Tijd om te trainen dus.

Met deze coins kan je terecht in onze shop waar je allerlei zaken kan kopen (volledig gratis en zonder verzendingskosten). Dit gaat over PlayStation kaarten, muizen, toetsenborden,... Neem gerust eens een kijkje en maak een wishlist op waar jij voor zal grinden op Kayzr!

Social Feed

Naast aan toernooien deelnemen kan je op onze social feed leuke content delen, teammates zoeken, een meme droppen,... Een plek om met medegamers te connecteren. We proberen van Kayzr een thuis voor elke gamer te maken dus houd hier altijd rekening met elkaar en heb respect naar de community toe.

Tijd om nieuwe vrienden te maken!

Feature mania

Naast deze 2 grote pijlers waar ons platform op gebouwd is zijn er nog een hele hoop features. Ontdek deze vrij door even rond te klikken op onze site. (Zet zeker onze mooie darkmode aan door op het pijltje rechtsboven naast je naam te klikken en 'Darkmode' te selecteren). Daarnaast vind je in het menu nog een rankingpage & andere leuke zaken. Badges is een laatste voorbeeld. Allerlei kleine achievements die je kan behalen op onze site. Log je 10 dagen op rij in? Dan kan je al rekenen op een kleine reward in coins.

Heb je toch nog vragen? Dan kan je rechtsonderaan op de website of via het menu in de app 'contact support' selecteren. Dan helpt ons team je graag verder met al je problemen en vragen.