10 redenen om naar je eerste LAN party te gaan

Bijna een jaar geleden was het zo ver ... Ik stond klaar om te vertrekken naar mijn eerste LAN party ooit! Samen met Kayzr ging ik naar SugarLAN. Vanwege de fantastische ervaring, pikte ik enkele maanden later ook Frag-o-Matic mee. Twijfel jij nog of een LAN party iets voor jou is? In September gaan we met de Kayzr community naar Frag-o-Matic. Misschien kunnen deze 10 redenen jou overtuigen om mee te gaan!

1. Geen gezeur!

Om twee uur 's nachts nog aan het gamen met een boze moeder of vriend(in) tot gevolg? Dat valt niet voor op een LAN party! Wil jij tot in de vroege uurtjes gamen, dan kan dat gewoon!

2. Een ideale gelegenheid om samen te komen met vrienden

Een weekend naar Sunparks met vrienden? Verleden tijd! Een weekend Frag-o-Matic kost een pak minder en garandeert minstens even veel plezier!

3. Democratische prijzen

De meeste LAN parties worden georganiseerd door VZW's. Deze organisaties streven niet naar maximale winst en hanteren heel democratische prijzen voor zowel eten als drinken.

4. Het eten is er best lekker!

Als democratische prijzen nog niet genoeg waren, is het eten eigenlijk nog wel best lekker. De organisaties besteden heel wat tijd en moeite aan een verzorgde catering.

5. Verdien een centje bij met gaming

Hoewel een toegansticket meestal tussen de 30 en 50 euro kost, zijn de prijzenpotten een pak hoger. Met een beetje kunde in een game, maak je kans om in de prijzen te vallen. De grootste games hebben meestal ook fun competities waarin hardware prijzen te winnen zijn.

⚠️ Nu al zin gekregen in een LAN party? Ga mee met Kayzr naar Frag-o-Matic in september!
🖱 Bestel je tickets online.

6. Voor elk wat wils

Niet zo competitief ingesteld? Geen probleem! Op LAN parties hoef je helemaal niet deel te nemen aan een competitie. Je kan er ook gewoon lekker een weekendje gamen of deelnemen in de fun competities zoals League of Legends ARAM.

7. Je leert er nieuwe mensen kennen

De goedlachse Brit Fluffy staat sinds Frag-o-Matic nog altijd op mijn vriendenlijst.

8. Het kost heus niet zo veel geld

Op Frag-o-Matic krijg je voor € 45,- een volledig weekend toegang tot de locatie. Je hebt een eigen stoel en plek voor jouw set up. Eten en drinken kan je ter plaatse kopen of kan je zelf voorzien uit een supermarkt!

9. Er is altijd wel iemand wakker (of aan het slapen)

Twee uur in de namiddag of zes uur in de ochtend, er is altijd wel iemand beschikbaar om een potje te spelen met jou! Toch op zoek naar een plek om te slapen? Alle LAN parties voorzien slaapzalen waar het rustig en donker is.

10. Smeed banden met organisaties

Altijd al willen spelen voor of tegen een organisatie? Now's the time. De grootste organisaties van de Benelux hebben altijd wel een team lopen op een LAN party. Ga gerust een praatje slaan met het management of bewijs jezelf door hen te verslaan in een compo! Wie weet ben jij wel de volgende ster in de Benelux?

⚠️ Helemaal overtuigd om met ons mee te gaan naar Frag-o-Matic met ons in september?
🖱 Bestel je tickets online.