Speciale gaming accessoires #3

Altijd al een arcade machine in huis willen hebben? Maar heb je de plaats niet om zo een groot en lomp object te plaatsen? Dan is de arcade controller de ideale oplossing. Het doet namelijk net hetzelfde als de old school machines. Je sluit hem gewoon aan op je console of pc en klaar is kees. Speel je favoriete fighting games zoals fighting games gespeeld moeten worden, fun gegarandeerd!

De Hori Real Arcade Pro

Dit is misschien wel de absoluut beste arcade-fightstick op de markt. Met negen grote, "HAYABUSA" knoppen en de "HAYABUSA joystick" is deze stick een must have voor fans van diehard vechtgames. Dit is een van de weinige gevechtstokken die erin slaagt het gevoel van in een speelhal te spelen naar je thuis brengt. In feite werkt deze stick ook op PS3 en pc, zonder dat er een extra adapter nodig is, wat een waardevolle bonus is. Al met al, als je jezelf een vechtgame fanaat vindt, speel je het best op een arcade controller accessoire. Bovendien zorgt het er voor dat je ook veel sneller kan reageren en dus sneller kan bewegen in game.

Ook onze partner Game Mania voegt dit accessoire toe aan hun assortiment. Je kan deze hier terugvinden. Natuurlijke zijn er ook hier weer andere alternatieven. Razer heeft er ook al enkele goede op de markt gebracht.


Volgende week hebben we weer een nieuwe gekke accessoire om je gaming ervaring te verbeteren.