Rocket League event HP Omen

Omen by HP organiseert Rocket League!

De komende weken kan je niet 1, maar zelfs 2 Rocket League toernooien van Omen by HP verwachten! De locaties liggen al vast: in de Game Mania van Antwerpen op zaterdag 13 januari en de week erop in het Outpost Gamecenter te Gent op 19 januari.

HP Omen Event

Wat is er te doen?

Het gaat eerst en vooral natuurlijk om Rocket League! Je kan met een groep vrienden afkomen of alleen afkomen en nieuwe vrienden maken! Gedurende de hele dag kan je dan tegen anderen spelen en zo je eigen skills ook verbeteren! Het is zelfs mogelijk om je te meten tegen echt toppers!

Voor de 2 toernooidagen zijn er andere starttijden: de vroege vogels van Antwerpen beginnen in Game Mania om 10u op zaterdagochtend en spelen door tot 18u, in Gent spelen ze door tot in de late uurtjes: het toernooi begint om 16u en eindigt om 12u middernacht.

Buiten zelf spelen kan je ook kijken hoe de semi-pro teams samen werken en leer je er misschien nog iets uit! Er worden zelfs gratis drankjes en snacks voor zien voor het maximale spectator-plezier! Als kers op de taart kan je door gewoon mee te spelen nog eens vette prijzen van Omen by HP winnen! Meer informatie? Neem een kijkje op de website!

Teams

Terwijl de games altijd 3v3 zullen gespeeld worden, is het niet nodig om met een volledig team af te komen! Je hoeft je zelfs op voorhand niet in te schrijven, gewoon op komen dagen geeft je al de kans om een match te spelen met (nieuwe) vrienden tegen teams zoals Sector One, Get-Gaming en de Toxic Falcons!

Triple Logo