Refactoring: 27/11 update

Refactoring update

Aan allen die dit lezen: bedankt. Zes maanden lang kregen jullie een Kayzr zonder updates. Heel statisch en zonder vooruitgang. Deze 6 maand durende periode ging verstopt achter dat afschuwelijke woord dat we maar al te graag als excuus gebruikten: Refactoring.

Maar gelukkig komt aan elk liedje een eind. Alsook aan deze tophit "refactoring". Met heel wat opluchting kunnen we melden dat we nu écht in de allerlaatste rechte lijn naar de finish zitten. De komende dagen vliegen we er nog een laatste keer keihard in.

Vanaf vandaag wordt, samen met onze Kayzr bèta testers, het volledig refactored platform getest van naaldje tot draadje.

Op maandag ontleden we het volledig gedeelte van de webshop: van het wishlisten van items tot het finale orderproces, alles wordt tot in de puntjes uitgedokterd. Feedback wordt genoteerd en bugs worden gefixed.

Op dinsdag gaan we over naar het linken van gaming accounts: Steam, Blizzard, PlayStation & Battle.net hebben elk hun eigen manier van linken die uitvoerig moet getest worden. Alsook het veranderen of verwijderen van gamertags.

Op woensdag staan we voor de échte vuurdoop. De core van het Kayzr platform, de toernooien, wordt helemaal ontleed. Onze testers zullen alles in het werk stellen om alle flaws en bugs te ontdekken. Solo tournaments of in team, dat allemaal met een vleugje double of single elimination.

Zodra deze zaken uitvoerig getest zijn is het aan ons om de laatste bugs op te lossen. Een exacte einddatum kunnen we hier helaas nog niet voor geven, maar zoals reeds gezegd: de finish is heel kortbij.

Stay tuned en tot binnenkort op een volledig redesigned platform!

Zelf de refactoring testen? Dat kan! Apply nu!