5 redenen waarom jij stagiair bij Kayzr wilt worden

5 redenen waarom jij stagiair bij Kayzr wilt worden!

Nog op zoek naar een stageplek? Zoek niet verder. Hier krijg je 5 redenen die je zeker zullen overtuigen om stage te lopen bij het coolste eSports bedrijf van België. Straight from the horse's mouth! (Geschreven door een stagiair dus 100% legit)

1) Gepersonaliseerde goodies

Je eigen bad-ass gepersonaliseerde Kayzr tas krijg je al op de eerste dag. Drinking free coffee all day every day! Nu hoef je niet langer in koffiezaken overpriced hippe lattes te drinken om productief de dag door te komen.

2) Friday is ballekesday

1 keer per maand wordt het vrijdaggevoel 's middags al ingezet. Kötbullar, beter gekend als Zweedse balletjes verorberen met een Zweeds pilske? Check!

Teveel gegeten? Geen probleem, in slechts vijf minuutjes tijd zit je terug aan je bureau en kan je rustig verder verteren (én nog een beetje werken natuurlijk, moet ook gebeuren). Dankzij onze locatie vlakbij de IKEA geen "volle maag verplaatsing struggles"!

3) Much to learn, you still have.

Kayzr is een relatief jong bedrijf dat niet stilstaat. Naast bovenstaande 'extra legale voordelen' is het ook gewoon leuk om hier te werken. Je krijgt de kans om te experimenteren met allerlei handige tools en maakt kennis met de laatste ontwikkelingen in de wereld van marketing. Geen vastgeroeste bedrijfsstructuur en saaie opdrachtjes, maar een constante zoektocht naar vernieuwing en leuke marketingmethoden.

Kayzr is een volwaardig bedrijf met verschillende afdelingen. Momenteel is er maar één full-stack marketeer die je begeleid op alle vlakken van de wondere wereld genaamd marketing. Je wordt betrokken in brainstorms, werkt samen met de verschillende afdelingen, online marketing, events,...

Kortom: je proeft van alle aspecten van marketing en krijgt de kans om je eigen skills en interesses te ontdekken.
Tenzij je liever excel formulieren in een keldertje van een multinational gaat verwerken natuurlijk. Your loss!

4) Gamers united

Als je dit leest is de kans groot dat je geboeid bent door gaming. Je werk zal dan ook dagelijks te maken hebben met je hobby/levensstijl (kies het meest toepasselijke).

Content schrijven rond alle dimensies van gaming en dagelijks bijleren over de laatste ontwikkelingen in deze wereld maakt je werk nog veel leuker. Hier krijg je dus de kans om van je passie je job te maken.

Daarnaast kom je terecht op een werkvloer vol jonge mensen met gemeenschappelijke interesses, aangename werksfeer guaranteed!

nvdr: geen -compleet- representatieve weergave van het Kayzr kantoor

5) Vree wijs

Als bovenstaande argumenten je nog niet wisten te overtuigen om jezelf kandidaat te stellen: je werkt in de coolste stad van België: Gent! Cuberdons vreten, 's avonds nog een terrasje meepikken of een cultureel tripje inplannen? Het kan allemaal in de stad van de stroppendragers.

gent

Kayzr is dé plek om bij te leren met een hoog amusementsgehalte, want nee: werken hoeft zeker niet saai te zijn. Neem de vacature gerust nog eens door en wie weet ben jij de missing link in ons team!