Red Dead Online Beta

De Beta van Red Dead Redemption Online is eindelijk hier! Net als bij GTA Online begin je je verhaal door een personage aan te maken en enkele missies uit te voeren zodat je de basis van het spel begrijpt. Verder zijn er ook al heel wat game modes gevonden, waaronder een Battle Royale modus! Benieuwd of Red Dead Online het even goed zal gaan doen als GTA Online? Test het zelf uit en laat het ons weten.

Make it Count is waarschijnlijk de interessantste modus. Deze modus heeft veel weg van battle royale-games. Hierin zullen 32 spelers strijden met een beperkte selectie van wapens in een steeds kleiner wordende cirkel voor de overwinning. We kunnen de populairste wapens en locaties verwachten in alle gamemodes.

In Most Wanted moeten spelers de hoogste score halen door zo veel mogelijk kills te maken. Echter bepaalt de ranglijst van de speler de hoeveelheid bounty die anderen ontvangen wanneer ze deze speler afmaken.

In Name Your Weapon is het de bedoeling om punten te scoren aan de hand van het wapen dat ze gebruiken. Het gebruik van sterkere wapens wordt bijvoorbeeld beloond met minder punten.

Verder hebben we nog de bekende game modes Team Shootout, de normale team-deathmatch en Races bestaande uit een race met meerdere rondes, een tocht van het ene punt naar het ander of een race waarin checkpoints in willekeurige volgorde kunnen worden behaald.

Kan je er nog niet op vandaag? Geen nood, vandaag mogen enkel mensen met de Ultimate Edition van RDR 2 de bèta spelen. Vanaf morgen krijgt iedereen die de game in het lanceerweekend heeft gespeeld toegang tot de bèta. De mensen onder jullie die de game tussen 26 en 29 oktober hebben gespeeld, kunnen er donderdag op. Tot slot is de game op vrijdag 30 november voor alle bezitters van Red Dead Redemption 2 speelbaar. Je kan dus een heel weekend vertoeven in de wereld van RDR Online.