Recap Kayzr League CS:GO speeldag 2

De tweede speeldag van de Kayzr League, hét esports toernooi voor professionele gamers in de Benelux werd op 2/11 gespeeld. Deze speeldag verliep echter niet exact van een leien dakje. Wie omhoog klom in de ranking en welke teams een loss te verwerken kregen lees je hier!

3P-ESPORTS vs REXO GAMING

3P-esports en REXO gaming zijn beide nieuwkomers in de tweede split van de Kayzr League. Ze wisten beide nog geen win aan hun scorebord toe te voegen toen ze geconfronteerd werden met de veteranen in ons toernooi. Deze speeldag zou daar dus sowieso verandering in brengen.

De series gingen van start op Cache, de pick van REXO. 3P-esports toonde hier echter aan een team te zijn dat goed voorbereid is op eender welke map. Hun teamplay stond op punt en de aim was scherp. Ze wonnen overtuigend van REXO gaming in deze eerste game: 16-6.

De tweede game vond plaats op de pick van 3P-esports: inferno. REXO gaming wist hier iets meer weerstand te bieden maar 3P-esports bewees aan de hand van een 16-8 uitslag dat ze comfortabel konden winnen op de door hun verkozen map. 3P-esports 2-0 REXO gaming

Op het einde van game twee demonstreerde Rasko van REXO gaming wel nog eens de klasse op dit niveau. Ze wisten niet te winnen maar deze triple deagle kill moét je gezien hebben.

DEFUSEKIDS vs TEAM X

Beide teams zijn niet komen opdagen door andere verplichtingen in de esports scene. De Kayzr League is streng maar rechtvaardig: beide teams krijgen een loss door no-show.

DIAMOND CITY vs VANGUARD ESPORTS

Diamond City, de ongeslagen topfavoriet heeft aangekondigd niet te kunnen doorgaan als team in de Kayzr League door andere verplichtingen in de privésfeer. Vanguard krijgt hier dus zijn tweede win door een forfeit van de tegenstander en staat zo alleen op kop.