POKÉMON Detective Pikachu

Heb je je altijd al afgevraagd hoe Pokémon er in het echt zouden uitzien? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Binnenkort komt er een film uit waar de wereld van Pokémon echt bestaat. Het leek ons leuk om er wat meer over te vertellen, aangezien de film gebasseerd zal zijn op het gelijknamige spel voor de Nintendo.

In tegenstelling tot de games vertelt de film het verhaal van Tim Goodman, een jonge kerel die op zoek is naar zijn verdwenen vader. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek wanneer Pikachu zichzelf aanbiedt als detective. Net als in de game kan Pikachu in de film wel praten. De stem wordt verzorgd door niemand minder dan de Deadpool acteur Ryan Reynolds. Hoe het hele verhaal zal aflopen moet je zelf ontdekken op 10 mei 2019.

Lichte spoilers!

Krijg je er toch niet genoeg van en wil je meer weten, dan is er ook het reeds verschenen spel, Detective Pikachu. Het avontuur begint wanneer Tim Goodman naar Ryme City reist om zijn vermiste vader te vinden. Twee maanden geleden was zijn vader een reeks vreemde Pokémon-gerelateerde gebeurtenissen aan het onderzoeken, wanneer hij plots na een auto-ongeluk zonder enig teken van leven verdween. Tim zijn eerste aanknopingspunt is het Baker Detective Agency, waar zijn vader tewerkgesteld was als privédetective.

Wanneer Tim aankomt in Ryme City, staat hij al meteen voor een vreemde zaak. Een paar ondeugende Aipom hebben een ketting van een jonge vrouw gestolen en de boel op stelten gezet! Tim springt in de bres, maar door al het tumult slaat hij in plaats van de criminele Aipom een Pikachu in de boeien. Het wordt al snel duidelijk dat Tim in deze pratende Pikachu met een oog voor speurwerk een ideale partner heeft gevonden in de zoektocht naar zijn vader!

Geïnteresseerd in het spel? De reviews op Game Mania zeggen dat het alvast een leuk spel is!

Zou jij in een wereld willen leven waar Pokémon echt zijn? Of vind je het maar niks en moet het enkel in anime en game vorm blijven? Laat het ons weten!