PlayStation League op GameForce

GameForce is misschien wel hét grootste begrip in de Belgische gaming scène. Alle belangrijke developers staan er en ook qua esports zien we meer en meer. Zo organiseert PlayStation in samenwerking met Kayzr de tweede editie van een offline PlayStation League finale op het evenement.

Op 13 en 14 oktober zijn PlayStation en Kayzr aanwezig op GameForce in de Nekkerhal in Mechelen met een mooi podium en een heleboel hype. Zo zullen we de succesvolle formule van op Firstlook Festival herhalen in het Belgenland. Community games die gepaard gaan met de beste teams die meededen aan de qualifiers voor de PlayStation League.

PlayStation League finals

Kayzr is erg enthousiast dat het weer de PlayStation League mag hosten aan de PlayStation stand. De beste teams uit de qualifiers zullen het tegen elkaar opnemen voor mooie PlayStation prijzen. De games die zullen gespeeld worden zijn Tekken 7 en Rainbow 6 Siege op zaterdag 13 oktober en Rocket League op zondag 14 oktober. Kom langs en moedig je favoriete speler of team aan. Deze games zijn nog niet enorm populair als esport maar dat wil niet zeggen dat de kwaliteit minder is! Fighting game lovers kunnen dit zeker zien als een gouden kans om de scene vooruit te schreeuwen op een groot event. Qualifiers voor alle games zijn inmiddels gedaan en er zitten enkele leuke verrassingen tussen.

Gang Beasts en Fortnite

Competitie en prijzen zijn leuk maar we mogen nooit uit het ook verliezen dat gaming voor plezier en vriendschappen zorgt. Daarom spelen we tussendoor met de mensen die langskomen op de stand een beetje Gang Beasts, een game die wel vaker voor hilarische situaties en onverwachte winnaars zorgt. Wees je vrienden te slim af, gooi ze naar hun doem en win eeuwige roem op de PlayStation stage. Verder zorgen we ook voor een uur lang Battle Royale pret op Fortnite.

Om de populaire game in de bloemetjes te zetten en de gamers die af en toe een potje spelen hebben we een leuk concept bedacht.
Tien mensen uit het publiek starten voor een uur aan Fortnite. Als je sterft in Battle Royale is het aan de volgende die dan een Battle Royale mag starten. Zo blijft een hele stroom aan spelers, waaronder jij ook natuurlijk, meedoen. Push harder, haal die kills, want diegene met de meeste kills in één game wint na dat uur een nog nader te vernoemen PlayStation prijs!

GameForce & developers

Het event gaat helemaal over developers een platform te geven om hun game voor te stellen en daar doen we dan ook aan mee. Zo zullen er elke dag enkele developers zijn die op ons podium hun game komen voorstellen.
Als jullie nog geen tickets hebben voor GameForce kunnen jullie via dit artikel naar OMEN by HP om tickets te winnen. Ga zeker ook langs bij de OMEN by HP stand voor de kans op een OMEN by HP laptop!

Meevolgen van thuis

Alle games, ook Gang Beasts en Fortnite, worden gestreamd op het Twitch kanaal van Kayzr. Zo kan je er zelf misschien niet bij zijn maar toch alle actie volgen van in je luie zetel. Je mist hier wel de kans om zelf mooie prijzen te winnen of te spelen, toch zouden we het niet kunnen zonder jou en je enthousiasme.