PlayStation League op Firstlook Festival

Kayzr host al langer kleinere toernooien voor PlayStation. Zo zetten we het merk en de spelers in de verf. Nu gaat PlayStation samen met Kayzr zijn inspanningen vergroten binnen de Benelux door de formele intrede van de PlayStation League. Kayzr en PlayStation zetten een eerste stap voor dit grotere project op de gamebeurs Firstlook Festival

Op 6 en 7 oktober zien we daar de eerste PlayStation League finals in de Benelux. Waar kan ik me aan verwachten wanneer ik de PlayStation stand bezoek? En hoe zit het nu met de online ervaring? Twee goede vragen waar wij een antwoord op hebben. Een overzichtje:

PlayStation League finals

Als we echt naar competitie kijken dan zoeken we op het event naar Tekken 7 en Rainbow 6 Siege op zaterdag 6 oktober en Rocket League op zondag 7 oktober. De spelers die zich kwalificeerden langs het Kayzr en PlayStation League platform zijn de enigen die hieraan mogen deelnemen maar ze zijn zeker niet de eersten de besten. Neem gerust een kijkje op de schermen om sommige van de beste PlayStation League spelers aan het werk te zien. Er hangen mooie prijzen aan vast zoals speciale editie headsets en games dus iedereen zet zijn beste beentje voor.

Om jezelf nog in te schrijven voor de kwalificaties voor de First Look Festival PlayStation League maak je een account aan op de Kayzr website en schrijf dan in op de "PlayStation League" tab of door te klikken op onderstaande links.

Tekken 7 | Kwalificatietoernooi op 30/09/2018
Rainbow6 Siege 5 vs 5 | Kwalificatietoernooi op 02/10/2O18
Rocket League 3 vs 3 | Kwalificatietoernooi op 02/10/2018

Laat je niet afschrikken door de term 'competitie'. De PlayStation League is nog jong en als jij kan aanwezig zijn en een aardig potje kan spelen, alleen of met je team, dan is de kans er zeker dat jij mee mag naar de finals op First Look Festival en win jij misschien wel enkele van de geweldige prijzen.

Gang Beasts en Fortnite

De hype rond de PSL is nog vers en krokant maar het verwacht wel dat je je vooraf inschrijft en redelijk veel wint. Daarom zorgen PlayStation en Kayzr voor een lekker tussendoortje. Zo ga je op het podium een potje Gang beasts kunnen spelen, een game die wel vaker voor hilarische situaties en onverwachte winnaars zorgt. Wees je vrienden te slim af, gooi ze naar hun doem en win eeuwige roem op de PlayStation stage. Gaming is eerst en vooral een leuk tijdverdrijf en de gamers die spelen 'voor de fun' willen we in dit tussendoortje even laten genieten. Verder zorgen we ook voor een Fortnite Battle Royale 'Battle Royale'. Wat?

Om de populaire game in de bloemetjes te zetten en de gamers die af en toe een potje spelen hebben we een leuk concept bedacht.
Tien mensen uit het publiek starten voor een uur aan Fortnite. Als je sterft in Battle Royale is het aan de volgende die dan een Battle Royale mag starten. Zo blijft een hele stroom aan spelers, waaronder jij ook natuurlijk, meedoen. Push harder, haal die kills, want diegene met de meeste kills in één game wint na dat uur een nog nader te vernoemen PlayStation prijs!

Meevolgen van thuis

Alle games, ook Gang Beasts en Fortnite, worden gestreamd op het Twitch kanaal van Kayzr. Zo kan je er zelf misschien niet bij zijn maar toch alle actie volgen van in je luie zetel. Je mist hier wel de kans om zelf mooie prijzen te winnen of te spelen, toch zouden we het niet kunnen zonder jou en je enthousiasme.
PlayStation League is a GO!