PlayStation League komt naar de Benelux

Overal ter wereld zijn er online en offline competities onder de naam ‘PlayStation League’. Het is PlayStation zelf die erop aanstuurt om leuke prijzen weg te geven aan de beste spelers op hun platform. Binnenkort zien we de volgende in de rij van offline events voor PlayStation - spelers. Live finals voor de PlayStation League op First Look Festival en GameForce powered by Kayzr.

Genieten van fans en prijzen

Om mee te kunnen doen moet je je kunnen kwalificeren, daarover straks meer. Maar het gevoel om je ding te doen terwijl een hele zaal meekijkt is onvergetelijk. De adrenaline door je lijf wanneer je die perfecte play doet en de 'Oooh’s en 'Aaah’s die ermee gemoeid gaan. Even terug op de grond. 6 en 7 oktober is het First Look Festival in de Jaarbeurs in Utrecht. Een week later, 13 en 14 oktober, zoeken we naar de beste spelers op GameForce in de Nekkerhal in Mechelen. Er is op beide offline events veel PlayStation gerelateerde gear te winnen. Peperdure headsets, collector’s edition games, PlayStation Pro en meer. Daarvoor kan al eens je best gedaan worden.

Rainbow 6 treedt naar de voorgrond

In deze offline finales van de PlayStation League focussen we op enkele grote titels die PlayStation esports zo mooi maken. Zo is er natuurlijk Rocket League 3v3 maar ook een groot 5v5 Rainbow 6 tornooi. Tot slot kunnen de geweldkunstenaars van Tekken 7 zich ook laten gelden in deze offline competitie die geen meter weggeeft aan de tegenstanders.

Oké, dat klinkt goed, hoe kan ik kwalificeren?

Kayzr stelt zijn platform en tornooien beschikbaar voor de kwalificaties voor de PlayStation League. Elke game krijgt een aparte qualifier voor elk apart event. Wil dat zeggen dat je aan beide events kan deelnemen? Jazeker, Als jij op beide events aanwezig kan zijn en je tegenstanders verslaat in de kwalificaties dan mag jij op beide events aantreden. Dubbel zoveel kans om te winnen! Maak een account of log je in op de Kayzr website en zoek naar de PlayStation League Qualifiers.

Alles nog even op een rijtje

Rainbow 6

5v5 tornooi
First Look Festival Qualifier 2 oktober 19u
GameForce Qualifier 9 oktober 19u
Mogelijke prijzen offline event:
PlayStation+ en een exclusieve Sennheiser RB6 Headset per speler.

Tekken 7

1v1 tornooi
First Look Festival Qualifier 30 september 19u
GameForce Qualifier 7 oktober 19u
Mogelijke prijzen offline event:
Collector’s edition voor PS4, games, controllers & PlayStation+.

Rocket League

3v3 tornooi
First Look Festival Qualifier 2 oktober 19u
GameForce Qualifier 9 oktober 19u
Mogelijke prijzen offline event:
Golden Headset en PlayStation+ per speler

Extra regels voor de qualifiers

Het wordt verwacht dat je naar het event kan waarvoor je gespeeld hebt. Als je een invite krijgt en je weigert dan komt er een coin penalty waardoor je alle gewonnen coins kwijtspeelt. De bedoeling is om talent te vinden dat mee kan doen voor de grote prijzen. Moest het nu toch zo zijn dat je niet meer kan komen naar de offline finals, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan de juiste personen. Zo kan de PlayStation League nog steeds een mooie show krijgen.