Partnered streamer: iTeun

Kayzr partnered streamer

De laatste jaren is de gaming sector heel wat veranderd. Naast het spelen van videogames werd ook het kijken van videogames immens populair. Meer en meer spelers zijn ook begonnen met zich te focussen op het streamen van videogames zodat anderen kunnen meegenieten van hun content. Met Kayzr zijn we altijd op zoek om de gaming community, en meer specifiek de Kayzr community verder uit te breiden en in een mooi licht te zetten.

Vanaf vandaag is het mogelijk om een partnered streamer van Kayzr te worden. In het Kayzr partnered streamer programma kan jij beloond worden voor het aanbrengen van nieuwe gebruikers op het Kayzr platform. Hoe meer spelers jij aanbrengt, hoe meer jij zal beloond worden. Niet alleen door visibiliteit op Kayzr maar ook door het ontvangen van fysieke beloningen om weg te geven op jouw stream of om zelf te gebruiken om jouw stream op te waarderen.

Allereerste partnered streamer: iTeun

Het partnered streamer programma staat al een ruime tijd op de planning. Na heel wat finetunen en aftoetsen met enkele streamers zijn we er van overtuigd dat we een concept kunnen neerzetten dat voor zowel de streamer als Kayzr een win-win ervaring kan zijn. Met trots kunnen we dan ook aankondigen dat onze allereerste partnered streamer reeds bekend is.

Klik de foto om naar iTeun's stream te gaan!

Hoewel Teun nog maar 14 jaar oud is brengt hij 3 tot 5 dagen per week aangename, gevarieerde en kwaliteitsvolle streams. De streams bevatten voornamelijk Rocket League content maar ook Player Unkowns Battleground wordt regelmatig bovengehaald. Allemaal voorzien van glasheldere en uiterst enthousiaste commentaar van Teun zelf.

Screenshot van iTeun's stream

Maar hoe reageerde Teun zelf op z'n e-mail toen hij te horen kreeg dat hij de eerste partnered streamer van Kayzr zou worden? Zijn reactie konden we live op stream vastleggen!

De beloningen

Voor het partnered streamer programma zal gebruik gemaakt worden van het reeds bestaande referral programma van Kayzr. Een referral op Kayzr telt enkel als de referred speler minstens één wedstrijd wint in een Kayzr toernooi. Een speler die een ronde verliest met 2-1 (en dus één wedstrijd gewonnen heeft) zal ook tellen als een referral.

Een partnered streamer wordt beloond afhankelijk van het aantal referrals dat hij behaalt, met items om weg te geven op zijn stream of om zelf verder te groeien als streamer. Naast de items wordt een partner streamer ook beloond met het gewoonlijk aantal Kayzr coins dat een referral opbrengt, dit staat gelijk aan 2000 + 200 per extra aangebrachte speler aan Kayzr coins.

Reeds behaalde referrals voor het aangaan van een partnership zullen ook meetellen voor de beloningen. Deze worden hieronder verder toegelicht.

Deze items worden geordend als volgt:

 • FREE - 1 custom toernooi per maand met een prijzenpot van 5.000 Kayzr coins per deelnemer
 • FREE - Kayzr partnered streamer logo voor on-stream gebruik
 • FREE - Announcement van partnership op social media
 • FREE - Kayzr partnered streamer badge op Kayzr (Binnenkort)

 • 10 REFERRALS - 5 TakeAway.com/Thuisbezorgd.nl vouchers om weg te geven on-stream
  + 29,000 Kayzr coins in referrals

 • 50 REFERRALS - Gepersonaliseerde Kayzr streamer t-shirt met naam
  + 345,000 Kayzr coins in referrals
 • 100 REFERRALS - Uitnodiging tot rondleiding Kayzr offices & content creation hierrond
  + 945,000 Kayzr coins in referrals
 • 250 REFERRALS - 1x Sennheiser GSP 300 om weg te geven on-stream
  + 2,745,000 Kayzr coins in referrals
 • 500 REFERRALS - 1x Devine streamer set voor on-stream gebruik
  + 5,745,000 Kayzr coins in referrals

De verwachtingen

Tegenover de beloningen staan ook enkele verwachtingen van Kayzr uit. Dit houdt onder andere in dat er een bepaald aantal tijd gestreamed wordt en ook gebruik wordt gemaakt van de door Kayzr aangeleverde goederen doorheen het partnership. Dit alles in combinatie met een gezond aantal viewers (+20) doorheen de streamingsessies. Hiervoor vragen we ook om de statistieken van jouw Twitch kanaal door te sturen in de applicatie. Elke case wordt apart bekeken en een keuze in gemaakt om al dat niet te partneren met Kayzr.

Als Kayzr partnered streamer word je verwacht van minimaal 3x in de week een livestream op te zetten die minimaal 1h30 duurt. Hiervoor zal ook de Kayzr badge, aangeleverd bij het aangaan van de partnership, zichtbaar moeten zijn op het scherm van de streamer.

Appliceren voor een partnered Kayzr streamer

Indien jij, als streamer, een ideale match ziet tussen jou en Kayzr, aarzel dan niet om ons te contacteren en een aanvraag in te dienen. Je kan ten laatste na 5 werkdagen een antwoord verwachten omtrent jouw aanvraag. We vragen jij om onderstaand aanvraagformulier in te vullen en te verzenden naar davy@kayzr.com.

Kayzr gebruikersnaam:
Twitch gebruikersnaam:
Aantal followers:
Aantal streams per week:
Gemiddeld aantal viewers op stream:
Screenshot van gemiddeld aantal viewers:
Waarom ben jij de ideale match als partnered Kayzr streamer?


We kijken er naar uit om samen jouw stream, Kayzr en de gehele gaming community verder te brengen naar onbekende hoogtes.