LAN party checklist

Gamers aller landen, verenigt u! Naar tweejaarlijkse gewoonte staat Frag-o-Matic opnieuw voor de deur. België's grootste LAN party! Om vollop te kunnen genieten van het event en jullie te besparen van '$#@%, Vergeten!' momenten kunnen jullie hier de checklist afgaan. Gepakt en gezakt naar Frag-o-Matic is de boodschap.

De hoofdingrediënten

Je computer en/of console kunnen natuurlijk niet ontbreken. (Duh!).

Power supply

Vergeet ook je stroomkabels, laders, powerbanks... niet om het hele weekend 'energiek' door te komen.

Headset, mouse, keyboard, controller

Deze verlengstukken van een gamer zijn ledematen en zintuigen zijn onontbeerlijk. Gear up!

Kabels, kabels en nog een paar kabels

Vergeet zeker je netwerk kabel niet want wi-fi=low-fi, voor de beste verbinding: plug-in!
Daarnaast neem je best ook nog een HDMI kabel, gsm-oplader en controller oplader (indien nodig) mee.
Kortom: zorg ervoor dat alle nodige poorten van de juiste kabel voorzien kunnen worden.

Mousepad

Niet het meest belangrijke op deze lijst, maar als je muis niet meewerkt door de ondergrond waarop je speelt toch een handig hulpmiddel. Better safe than sorry! Toch niet nodig? Geef het desnoods aan je tegenstander. Can't blame losing on the responsiveness if they have a mousepad.

Extra's voor een comfortabel weekend

Met bovenstaand materiaal kun je er al stevig tegenaan op Frag-o-Matic. Om het weekend comfortabel, gezond en wel door te komen zijn er nog een hoop handige benodigdheden.

Je favoriete Games

Hoewel games meer en meer een digitaal gebeuren zijn, kan het voor de console spelers maar niet genoeg gezegd worden. Vergeet je disks niet!

Toiletgerei en verse kleren

Sommige events voorzien douches (Frag-o-Matic helaas niet). Feels like wasting precious gaming time? Voorzie dan toch de basics zoals deodorant, tandenborstel,... en doe jezelf en je omgeving een plezier. Daarnaast neem je best verse, comfortabele kleren mee om het weekend fris en monter door te komen.

Slaapgerei

Er zal maar weinig tijd zijn om te slapen natuurlijk. Zorg dus voor zo comfortabel mogelijk slaapgerief om toch goed uit te kunnen rusten in weinig tijd. Efficiency is key!

Matras? Check
Slaapzak? Check
Knuffelbeest? Check

Kattenkop / stekkerdoos / dominostekker

Neem gerust een kattenkop (dominostekker) mee. Handig voor iedereen: wees de barmhartige samaritaan van de LAN party of leen je vrije stopcontacten uit in ruil voor een pintje? ;) win-win!

Medicijnen (indien nodig)

Van serieuze aandoeningen tot kleine kwaaltjes: neem je medicijnen mee als je deze nodig hebt om het beste van jezelf te kunnen geven op Frag-o-Matic! But remember: performance enhancing drugs are bad M'kay?

Tape

Vaak vergeten maar oh zo handig. Een goedkoop alternatief voor een Mouse Bungee of gewoon o zo handig om je kabels bij elkaar te houden.

Slaapmasker

Het mag dan niet echt stoer klinken maar een slaapmasker is zeker geen overbodige luxe. Hoewel de slaapzalen meestal voldoende donker zijn, is het toch aangenaam om zeker niet wakker te worden vanwege een overdaad aan licht recht in je ogen. Ze zijn al vanaf € 10,- te verkrijgen op Bol.com. Je krijgt er zelfs gratis oordopjes bij!

Lenzepotje en -vloeistof

Tenzij je geen lenzen draagt. Dan hoef je dit niet te lezen.

rare picture of the first Lan party in human history

Goed materiaal is het halve werk. Concentreer je volledig op het gamen door goed voorzien te zijn. Neem zeker ook eens de website door van Frag-o-Matic voor meer informatie.

Gear up and have fun! See you at Frag-o-Matic!