Kayzr League: Rocket League DAY 3&4

Op zaterdag 7/10 werd de rocket league competitie van de Kayzr League, hét toernooi voor de eSports proscene in de Benelux verder gezet. Elk team speelde maar liefst 2 wedstrijden. Door deze volgeboekte en voorlaatste speeldag wisten 4 teams al een plek te verzekeren in de finales op FACTS.

Wie de eer van de Benelux eSports scene mag gaan hooghouden op de bekendste Comic Con van België en hoe ze de andere teams definitief uit de top 4 kegelden lees je hier!

tussenbanner KayzrLeague

Wedstrijdverslagen

White Wolves (2)-(3) Sin Seagulls
Deze Super Saturday werd afgetrapt door White Wolves en Sin Seagulls. Een duel tussen 2 teams die beide nog op zoek gingen naar een eerste overwinning. Sin Seagulls bewees vorige week al dat ze ondanks hun underdog positie vinning konden uithalen. Ze haalden hun eerste win dan ook binnen tegen de White Wolves die nu alleen achterbleven met 0 overwinningen.

Team QByte (1)-(3) Defusekids
Daarna namen QByte en Defusekids het tegen elkaar op. Allebei teams die hun klasse al wisten te demonstreren in de Kayzr League en niet voor elkaar moeten onderdoen. Defusekids wist deze wedstrijd toch comfortabel te winnen met een 1-3 uitslag in de games. QByte kon hun winstreak van de vorige speeldagen niet verderzetten en het eerste verlies voor dit team in de Kayzr league is een feit.

White Wolves (2)-(3) Defusekids
Defusekids was goed opgewarmd en speelde de volgende wedstrijd op het programma tegen White Wolves.
White Wolves die nu toch echt wel een overwinning moesten binnenhalen kwamen met het motto 'alles of niets' aan de aftrap. Ze wisten het Defusekids toch nog moeilijk te maken. De favoriet die al 4 games in de vingers had van de vorige wedstrijd wist uiteindelijk wel te winnen met 2-3 in de games. Defusekids sleept op deze speeldag 2 overwinningen in de wacht!

Sin Seagulls (1)-(3) GG Disruption
In de volgende wedstrijd was het terug aan Sin Seagulls. Ze speelden tegen GG Disruption die hun debuut maakten op deze speeldag. GG Disruption schoot sterk uit de startblokken en Sin Seagulls kon geen vervolg breien aan hun eerste overwinning. GG Distruption rekende af met de gulls in 4 games.

MCon Esports (3)-(0) Team QByte
MCon kwam pas aan de bak in de 2 laatste krachtmetingen van deze Super Saturday. Ze namen het eerst op tegen Team QByte. MCon haalde vakkundig een 3-0 overwinning binnen en zo wist QByte geen enkele win toe te voegen aan hun scorebord op deze speeldag.

GG Disruption (0)-(3) MCon Esports
MCon Esports kon deze mooie run verderzetten tegen GG Disruption. Ze sweepten ook dit team van de mat en sloten deze goed gevulde speeldag af met een 6-0 score!

MCon Esports kwam als grote overwinnaar uit de bus op de Super Saturday met een 6-0 resultaat in de games dat hun 2 overwinningen opleverde.

Standing

Dankzij deze speeldag wisten MCon Esports, Defusekids, GG disruption en Team QByte zich te plaatsen voor de finales op FACTS. Proficiat!

Op de laatste speeldag kan de top 4 nog stevig door elkaar geschud worden maar Sin Seagulls en White Wolves liggen uit de race. Sin Seagulls kan mathematisch nog gelijk komen met QByte op de volgende speeldag, maar ze verloren het onderlinge duel. Dit geeft QByte het voordeel in de stand waardoor hun plek in de top 4 al veilig gesteld is.

Informatief

Later deze week worden de volgende speeldagen van CS:GO en Rocket League weer live gestreamed via ons Twitch kanaal. Volg onze Kayzr League Facebook pagina om op de hoogte te blijven en niets te missen van eSports op het hoogste niveau.

Stay tuned for more updates!