Kayzr League begint! Maar wat is dat nu precies?

Een korte inleiding

Kayzr League is een professionele esports competitie in België en Nederland. Zoals de naam al doet verraden, is de Kayzr League ontstaan vanuit het Kayzr platform zelf. In de competitie wordt maar liefst € 11.600 aan prijzengeld uitgereikt. Een van de hoogste totale prijzenpotten in België en Nederland.

Alle wedstrijden worden wekelijks live uitgezonden op het Twitch kanaal van Kayzr. Aarzel niet om ook eens een kijkje te komen nemen naar de beste teams uit België en Nederland!

De teams die na 5 speeldagen een top 4 plaats bekleden, kwalificeren zich uiteindelijk voor de finales. Deze worden uiteraard live uitgezonden maar vinden plaats op een fysieke locatie. Op dat toneel strijden de allerbeste teams voor eeuwige glorie en uiteraard het prijzengeld.

Kijk live mee ...

Op maandag 18 februari gaat de eerste speeldag in Rocket League van start. Om 19u00 stipt start de livestream. Op woensdag 20 februari is het de beurt aan League of Legends. Op de competities van Counter-strike en Hearthstone is het nog even wachten. Eind maart beginnen de kwalificatietoernooien van deze competitie.

Als je fan bent van Rocket League is de Kayzr League zeker het kijken waard. We zien meteen al enkele internationale top teams aan het werk. De Nederlandse teams Echo Zulu en mCon esports haalden dit weekend respectievelijk een top 8 en top 16 plaats op DreamHack Leipzig, een van Rocket League's meest prestigieuze toernooien!

... en verdien extra Kayzr coins

Met Kayzr League kan je zelf ook een aardig zakcentje verdienen. Op het Kayzr League tablad kan je tot 50.000 Kayzr Coins inzetten op de wedstrijden van Kayzr League. Wint het team waarop je hebt ingezet? Dan verdien je Kayzr coins, afhankelijk van de odds van het team waarop je hebt ingezet! Verliest jouw team? Dan ben je helaas jouw coins kwijt.

Heb je geen idee op wie je je Kayzr coins moet inzetten. Niet getreurd. Via onze Instagram Stories laten we wekelijks onze professionele commentatoren aan het woord. Ze kennen de teams door en door en geven hun voorspellingen voor de aankomende wedstrijden.