Kayzr gaat op zoek naar financiering

Kayzr, opgericht in 2016, is op vandaag het grootste esportsplatform van de Benelux met meer dan 40.000 leden. Met de groei van het afgelopen jaar, willen we dan ook onze ambities bijstellen. Met het oog op groei willen we op korte termijn vestigingen openen in nieuwe Europese markten zodat we ook daar het Kayzr platform kunnen aanbieden aan de lokale communities.

Te beginnen met een extra vestiging in Nederland, willen we onze Benelux activiteiten ten volle ontplooien. Kort hierna is een Europese grootmacht aan de beurt!

"Kayzr moet volop kunnen blijven investeren in de kwaliteit van haar online platform" zegt Freek Borghgraef, mede-oprichter en hoofd van partnerships bij Kayzr. "Ons development team levert uitstekend werk, maar hun uitstekende werk afschermen voor uitsluitend de Benelux zou doodzonde zijn en niet het volle potentieel benutten".

Hiernaast wordt er bij Kayzr bewust omgesprongen met het feit dat de focus op de lokale community niet verloren mag gaan: "We zullen nog meer in de lokale Benelux gamer community moeten investeren om te blijven groeien, met meer mensen die fulltime in contact staan met de gamers. Internationale expansie is hierbij geen excuus." Aldus Borghgraef. "Voorts blijven we ook belangrijke lokale initiatieven steunen met Kayzr, zoals een nationale esports federatie. Een initiatief dat ook politiek hoe langer hoe meer steun krijgt."


Geloof jij in Kayzr, wil je financiëel je steentje bijdragen én daar nog eens belastingsvoordeel uithalen?

Investeren kan al vanaf € 5.000,- via de winwinlening, een fiscaal gunstige maatregel voor Vlaamse particulieren. Meer uitleg over de Winwinlening en de campagne kan je terugvinden op het platform van WinWinner.