Kayzr @ FACTS recap

Vorig weekend vond de 31e editie van FACTS: Comic Con plaats in Flanders Expo Gent en ook Kayzr was er bij! Heb je Facts gemist, geen nood! Wij voorzien je van een korte samenvatting van het afgelopen weekend.

Zaterdag

De eerste dag van FACTS was meteen een schot in de roos. We hadden niet enkel de grootste booth in de gaming afdeling, maar ook de beste gasten en community! Dankzij de samenwerking met Alternate konden we een ware Kayzr Arena opbouwen waar jullie op pc met elkaar de strijd aan konden gaan op Fortnite, Hearthstone of League of Legends. Ook was er een Outpost Mobile Corner voorzien waar jullie even van de drukte konden wegvluchten en chillen met je vrienden.

Alternate corner

Wij zouden Kayzr niet zijn, mochten we niet over de top gaan. Zo werden er live performances gegeven op het podium. Het eerste wat je kon bezichtigen waren de showmatches van Divine Realm (3) vs The Crimson Jackals (0) en J4F (0) vs Thicc E-Boys (3). De Finale, die tegen de avond plaats vond, werd gewonnen door Thicc E-Boys (0-3). In de namiddag kon je samen met Pablo Discobar strijden naar de Victory Royale in Fortnite Battle Royale. Daarna kwam de legendarische Sven aka "the blind warrior" idereen letterlijk in de pan hakken. Niemand heeft hem kunnen verslaan in de 10 games (best of 3) die hij gespeeld heeft. Slechts een van jullie "Saber" sloeg er in om de eer te redden en een ronde te winnen. Als kers op de taart brachten we ook nog de super ster Carolina Ravassa, voice actress van het personage "Sombra" uit Overwatch, even op het podium voor de prijsuitrijking van de Overwatch collectors edition.

Sven

Zondag

Alsof zaterdag nog niet gek genoeg was, hebben we ook zondag voor een top dag gezorgd. Zo kwam Carolina Ravassa nog eens op bezoek omdat ze het zo leuk vond de dag ervoor. Hebben we onze eerste Victory Royale behaald in Fortnite tijdens de liveshow en waren er weer showmatches tussen verschillende teams in verschillende games. De match in League of Legends tussen ToxicFalcons eSports en IceWolves eSports was super spannend. De map Summoner's Rift zorgde voor veel kills en leuke gameplay. Ook de wedstrijd tussen QByte vs Gaming Alliance werd pas beslist in de slotfase met een win voor Gaming Alliance (1-2).

Gaming Alliance

Ik wil meer!

Jammer genoeg kan de pret niet blijven duren... Of toch? Wel, we hebben nog lang niet gedaan met het entertainen van onze community. Dit weekend zijn we te vinden op het Firstlook Festival in Nederland en volgend weekend zullen we te vinden zijn op Gameforce. Indien je een volledige recap wil, kan je altijd ons Twitch kanaal bezoeken.