Jump Force - het beste van anime en gaming

Altijd al eens in je favoriete anime personage willen kruipen? Dan is Jump Force het spel voor jou! Voor de 50ste verjaardag van het bekende Weekly Jump Magazine hebben ze het beste van anime met gaming gecombineerd. En omdat we nu eenmaal van fighting games houden bij Kayzr, vertellen we je er graag meer over.

Jump Force

Unite To Fight!

Voor de eerste keer in de geschiedenis zullen je favoriete manga helden in een nieuwe wereld geplaatst worden, namelijk de onze. Vecht samen of tegen elkaar met Jump Force om de gevaarlijkste bedreigingen tegen te gaan en red de mensheid!

Wat is jouw favoriete personage?

Met de bekendmaking van Yugi Muto ziet het spelers roster er al veel belovend uit. Momenteel zijn de bekendste helden uit Dragon Ball, One Piece, Naruto en Yu-Gi-Oh! al bekend gemaakt. Maar er zullen er zeker nog vele volgen. Bandai Namco Entertainment heeft een uitgebreid assortiment van games om uit te kiezen. De kans is groot dat onze favoriete Tekken7 personages ook hun rol zullen opeisen. Jump Force verschijnt in 2019 op pc en console.

PS: Bij Kayzr organiseren we ook Tekken7 & Street Fighter V toernooien! Interesse? Klik dan op deze link en schrijf je in Tournaments