Online Fortnite toernooien voor België en Nederland

Op 4 juni 2018 maakten Fortnite toernooien hun intrede op Kayzr, het online platform voor toernooien in België en Nederland. In zowel 1 vs 1 en 2 vs 2 formaten groeide de game razendsnel uit tot de populairste game ooit op Kayzr. Met meer dan 400 deelnemers per toernooi is het een helse klus om je te kronen tot beste Fortnite speler van België en Nederland.

Welke toernooien zijn er?

Kayzr biedt toernooien aan die toegankelijk zijn voor PC spelers en PlayStation 4 spelers. Er zijn wekelijks twee toernooien waar crossplay is toegestaan. Dit wil zeggen dat je zowel als PC als PlayStation speler kan deelnemen aan de Fortnite toernooien. Je kan alle Crossplay toernooien terugvinden in de toernooilijst.

Daarnaast zijn er wekelijks ook twee toernooien die enkel toegankelijk zijn voor PlayStation 4 spelers! Je kan alle PlayStation toernooien terugvinden in de PlayStation League toernooilijst.

Hoe verlopen de toernooien?

De Fortnite toernooien lopen volgens het principe van "Most kills". Nadat je je tegenstander uitnodigt via EpicGames ga je met hem of haar in een potje duo's. Degene die na afloop het meeste kills haalt in die game, gaat door naar de volgende ronde. In het 2 vs 2 formaat gaan je teammate en jij in een potje Squads met je twee tegenstanders en proberen jullie ook zo veel mogelijk kills te halen.


Iedereen die deelneemt aan de Kayzr Fortnite toernooien, ontvangt een bepaald aantal Kayzr Coins, deze kan je opsparen en uitgeven in de webshop.

Waar wacht je nog op? Registreer je snel en speel vanavond nog mee in een Fortnite toernooi!