Fortnite teaset seizoen 7!

Seizoen 6 is bijna gedaan en daarom startte Epic Games met het teasen van seizoen 7. Het beeld in de teaser lijkt zeker een winterthema te hebben, met een schimmig figuur dat bestaat uit sterren aan de nachtelijke hemel en twee gloeiende witte ogen. Het personage is ijsblauw ijs en toont nog eens aan dat sneeuw en ijs een belangrijke rol spelen in dit seizoen.

Allereerst lijkt het personage zeker een soort kroon te dragen en ziet het hij er niet bepaald vriendelijk uit. Wat dit precies betekent, is moeilijk te zeggen, maar het kan een nieuwe metagame-schurk zijn of hoogstwaarschijnlijk een van de nieuwe skins van de aankomende Battle Pass voor het nieuwe seizoen. Het lijkt op een kruising tussen de Lich King van World of Warcraft en de Night King van Game of Thrones.

Maar wat nog belangrijker is, is het kleine figuurtje op de schouder van onze nieuwe duistere vriend. Als je wat dichterbij kijkt, lijkt het erop dat hij aan het skiën is?! Dit zou een hint kunnen zijn naar een nieuw item in het spel waarmee je je zou kunnen verplaatsen in een nieuw met sneeuw bedekte map?

Deze tweet is slechts de eerste van de vele teasers die komen. Volgens de tweet die bij deze teaser hoort, zou Fortnite seizoen 7 moeten starten op donderdag 6 december. Misschien zien we dan wat er met de ijsberg zal gebeuren?

Maar het nieuwe seizoen is niet het enige dat Epic aankaart. Volgens officiële tweets komt er ook een speciale aankondiging bij The Game Awards op donderdag 6 december. Hoewel deze aankondiging perfect getimed lijkt te zijn met seizoen zeven, heeft Epic duidelijk gemaakt dat het iets anders is. Het is dus een hele week te doen omtrent Fortnite!


Speel je zelf graag Fortnite? Dan is Kayzr de place to be, we organiseren namelijk elke week een toernooi waar je jezelf kan bewijzen! Meer info vind je op Tournaments