Fortnite seizoen 7 is hier! Wat is er nieuw?

Seizoen 7 is gearriveerd met de inslag van een mysterieuze ijsberg! De winter heeft veel veranderingen aan de Fortnite map gebracht, zo is er nu sneeuw en nog veel meer. Ziplines zijn een nieuwe manier om je van en naar hooggelegen terrein te laten reizen. Niet spannend genoeg? Voor de sensatiezoekers is er een nieuw vliegtuig genaamd de X-4 Stormwing. Hiermee zal je naar een tal van nieuwe gebieden kunnen vliegen waar je geheimen kan ontdekken, dus blijf alert.

Er is een nieuw Biome, de Iceberg en drie nieuwe genaamde locaties: Frosty Flights, Polar Peak en Happy Hamlet. Verder zijn er weer heel wat items en wapens (Shadow Stones, Port-a-Fort, Chiller, Clinger, Double Barrel Shotgun, Shockwave Grenade) naar de kluis om plaats te maken voor nieuwe dingen.

Battle Pass

Een nieuw seizoen betekent ook een gloednieuwe Battle Pass. Meer dan 100 nieuwe exclusieve rewards staan voor je klaar om te ontgrendelen, en het kost nog steeds 950 V-bucks. Dit seizoen krijg je onmiddellijk de Zenith en Lynx progressieve outfits wanneer je de Battle Pass koopt, die beide kunnen worden geüpgraded om nieuwe stijlen te ontgrendelen.

Verder heeft Epic Games ook een nieuw type cosmetica-item toegevoegd: Wraps! Hiermee kun je je wapens en voertuigen aanpassen met alle nieuwe looks om je favoriete outfits te evenaren en aan te vullen.

Creative

Battle Pass-eigenaren krijgen ook vroegtijdig toegang tot hun eigen eiland in Creative mode. Dit is een gloednieuwe plek waar je je Fortnite droom kunt bouwen met je vrienden. Met de telefoon, de in-game tool die je character bezit, wordt gebruikt om props in de wereld te bewerken, kopiëren en manipuleren. Experimenteer met zijn functies om alle dingen te ontdekken die het kan doen. Verder kan je ook vliegen in deze mode.

Extra

Het Epic Games-team heeft aangekondigd dat het deze winter zijn eigen vakantie neemt, dus seizoen 7 wordt met twee weken verlengd en eindigt op 28 februari. Tijdens die pauzeperiode blijven er wel nieuwe updates verschijnen die nieuwe items en uitdagingen met zich meebrengen.


Het nieuwe seizoen spelen met je vrienden en er voor beloond worden? Dat kan via onze Kayzr Tournaments! Maak een team en ga de strijd aan!