Featureupvote: jij beslist wat er op Kayzr komt!

Sinds vorige week gebruikt Kayzr FeatureUpvote. Via deze tool kan je zelf suggesties geven voor toevoegingen of verbeteringen aan Kayzr. Jouw features kunnen dan geupvote worden door andere gebruikers terwijl ons development team met argusogen toekijkt. De meest geupvote suggesties maken dan ook een grote kans om toegevoegd te worden aan het platform. Laat dus zeker je stem horen door te stemmen of door zelf een suggestie in te sturen!

Vorige week kregen we vooral suggesties te zien van admins en moderators. Deze suggesties kwamen vorige week bovenaan de lijst uit en worden zeker "into consideration" genomen door het development team. We vatten de top 3 even samen!

Feature streamers op de toernooipagina

Je kan hier stemmen op deze feature.

Het doel van deze voorgestelde feature is om livestreamers op Kayzr meer in de spotlight te zetten. Niet door een stream voor de zoveelste keer te plaatsen op de social meer. Wel door op een heel intrinsieke en authentieke manier de livestream van de streamer te promoten. De bedoeling is dat wanneer een livestreamer voldoet aan de volgende eisen, hij zichtbaar zal zijn op de toernooipagina:

  • De livestreamer heeft zijn Twitch account gelinked aan Kayzr
  • De livestreamer is momenteel live
  • De livestreamer is actief in een toernooi

Wanneer de livestreamer aan alle voorwaarden voldoet, zal hij getoond worden op de toernooipagina. Dit houdt in dat andere gamers het toernooi kunnen volgen door de ogen van de livestreamer. Een win-win voor beide partijen!

Een wekelijkse competitie met promotie en demotie

Je kan hier stemmen op deze feature.

Deze feature betreft het toevoegen van een nieuw competitieformaat op Kayzr. In dit competitieformaat worden, net zoals bij vele sporten, teams opgedeeld in groepen. Deze teams spelen in hun eigen groep twee keer tegen elkaar. Wie op het einde van de rit bovenaan staat, stijgt een divisie. Wie onderaan staat, daalt een divisie. Parallel met andere sporten zou er ook maar één wedstrijd per week moeten gespeeld worden, in tegenstelling tot een hele avond te moeten vrijhouden voor een gewoon Kayzr toernooi.

Het toevoegen van labels aan posts waarop je kan filteren

Je kan hier stemmen op deze feature.

Het voorstel in deze feature is om gebruikers aan elke post een label te hangen. Dit kan bijvoorbeeld een label zijn dat strookt met de game waarover de post over gaat. Dit stelt andere gebruikers in staat om de social feed zelf te filteren op basis van labels die ze leuk vinden, door ze te volgen, of labels die ze niet leuk vinden, door ze te verwijderen. Dit geeft ook iedereen een gepersonaliseerde social feed met enkel nieuws die je zelf interessant vind!


Lijken geen van deze features jou interessant? Er staat nog een waslijst aan andere voorstellen klaar op de FeatureUpvote pagina! Toch niet gevonden wat je wou? Je kan ook jouw eigen feature insturen!