Controller accessoires - Trigger extenties

Niet enkel analog sticks zijn belangrijk tijdens het gamen, ook triggers spelen een belangrijke rol in veel games. Ook hier zijn er gamers die misschien niet de meest optimale positie hebben om aan de triggerknoppen te trekken of om ze in te duwen. Net als bij analog sticks moet het plaatsen van je vingers goed aanvoelen. Daarvoor hebben we de trigger uitbreidingen.

Veel spelers plaatsen hun vingers stevig rond de handgrepen van hun controller totdat ze ze nodig hebben. Dit kan een ongemak worden voor spelers die hopen beter te presteren in FPS-games, omdat de tijd die het kost om hun vingers naar de triggerknoppen te verplaatsen voordat ze worden ingedrukt te veel tijd kost. Ikzelf plaats mijn vingers stevig rond de handgrepen van de controller, met uitsluiting van mijn wijs en middelvinger, maar ook daar heb je steeds vertraging.

Om dit probleem op te lossen heb je de trigger extensies. Je vingers kunnen gemakkelijk rusten op deze extensies en ze vergemakkelijken het schieten omdat je minder tijd nodig hebt om ze in te drukken. Zonder is het vaak moeilijk in te schatten wanneer je hoe hard moet drukken. Maar met trigger uitbreidingen lukt het perfect. Het verlengt en verbreedt de triggerknoppen van je controller. Aangezien ze werken met scharnieren rond de triggerknoppen van de controller is de responstijd dankzij onmiddellijk waardoor er snel een antwoord in de game wordt gegeven en tegelijkertijd de reistijd wordt verkort om op die knoppen te drukken. Het resulteert dus in betere timing en snellere shots en acties.

Interesse in deze producten? Onze partner Game Mania verkoopt er ook enkele.


Volgende week hebben we weer een nieuwe accessoire die je controller weer net iets beter laat voelen in de hand. Check dus zeker de nieuwspagina!